Tipy na sítě – české fiktivní I

Pokud hledáte nějaké sítě na prohlížení nebo jen pro inspiraci, je tu právě pro vás miniseriál, který bude tyto sítě hledat za vás. Dnes se podíváme na některé fantazijní sítě.

Všechny sítě jsou zde publikovány v nezměněné podobě, proto neručím za nedostatky, jako chybějící vozidla a špatně vykreslené tunely.

1C

Rozlehlá železniční síť, kde nechybí ani funkční spádoviště, depa,úzkorozchodná trať a vlastní uživatelská grafika. Navíc je v hlavním městě v provozu dekorativní tramvajový provoz.

Autor: neznámý

Trať

Tuto síť doporučuji, jedna z mých oblíbených. Je to další zdařilá železniční síť, která už nezachycuje tak velkou oblast jako ta předchozí, ale jen jednu hlavní a několik vedlejších tratí. Provoz je tu opravdu velmi pestrý. Osobní i nákladní vlaky jezdí ve skoro stejném poměru. Jelikož je síť zasazena zřejmě do období 70.let, můžete zde vidět jak parní, dieselovou tak i elektrickou trakci.

Autor: neznámý

Zlo1

Neobvyklá železniční síť s tramvajemi v hlavním městě, která se od ostatních neliší provozem ani provozovanými vlaky, ale spíše pojmenováním jednotlivých měst.

Autor: ivanek.ko@centrum.cz

MHD-DPMK

Simulace fantazijního města Krasnova s tramvajemi,metrem,železnicí a rychlodráhou. Zaujme především svou velikostí a několika linkami, kterých je přesně 3919 kusů.

Autor: Vít Javůrek

You may also like...

2 Responses

    • Avatar photo Zemi napsal:

      Od autora sítě Pha_2004, kde jsou zastoupeny jak linky autobusů, tramvají a vlaků se už nové verze bohužel nedočkáme. Pokud sleduješ diskusi, tak tam byly náznaky na stavbu novějších verzí Prahy. Některé už zanikly, na některých se možná ještě pracuje. Těžko říct.. U tak velkých sítí je to práce klidně i na několik let.

Napsat komentář